DIRECTIECHAUFFEUR

Directiechauffeur Tilburg

Heeft u, bijvoorbeeld als consultant of trainer, elke dag meerdere afspraken door het hele land? Met een ervaren directiechauffeur achter het stuur kunt u zich concentreren op uw eigenlijke werk. Met een directiechauffeur van Car Class gaat u iedere dag veilig en verzekerd vanuit Tilburg op pad.

Voordelen van een directiechauffeur

   • ✓ Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur komt u toch op uw bestemming.
   • ✓ U kunt voortaan doorwerken in de auto en bespaart op die manier veel geld.
   • ✓ Door gebruik te maken van een directiechauffeur kunt u gerust een drankje nuttigen tijdens een zakendiner of een bedrijfsuitje.
   • ✓ U biedt uw klanten of gasten vervoer op representatieve wijze.
Directiechauffeur

Directiechauffeur aanvragen in Tilburg

=

Stap 1: Intake en selectie chauffeur.

Samen met een accountmanager van Car Class maakt u een inventarisatie van alle wensen en eisen voor uw eigen directiechauffeur. Met deze gegevens stelt de accountmanager een lijst kandidaten samen, waar u de meest geschikte directiechauffeur uit kunt kiezen.

=

Stap 2: Proefperiode en chaufferen.

De directiechauffeur gaat voor u rijden op de afgesproken dagen. Na een proefperiode, kunt u ieder gewenst moment gebruik maken van uw eigen chauffeur.

R

Stap 3: Feedback en evaluatie.

In overleg met uw accountmanager zullen de verdiensten van uw directiechauffeur worden geëvalueerd, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over een directiechauffeur

Het standaardtarief voor een directiechauffeur is €tariff_directie_ex_btw: per uur excl. BTW. Wij maken voor u gratis een kostenindicatie voor een rit met chauffeur. Vul het offerte aanvraagformulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie! U kunt bellen met 088-CHAUFFEUR (088-2428333) om direct een directiechauffeur te regelen in Tilburg.

OFFERTE AANVRAGEN