STUDENTCHAUFFEUR

Studentchauffeur regio Tilburg

Wilt u ook onderweg efficient kunnen werken? Met een studentchauffeur achter het stuur kunt u zich concentreren op uw eigenlijke werk. Een flexibel inzetbare studentchauffeur van Car Class kan u 24 uur per dag en 7 dagen per week door heel Nederland, de Benelux en Europa rijden.

Voordelen van een studentchauffeur

   • ✓ In de wachttijd kan de chauffeur bijvoorbeeld uw auto wassen of een boodschap doen.
   • ✓ U betaalt voor een studentchauffeur in Tilburg in principe geen voorrijkosten.
   • ✓ Tijdens de reis van of naar Tilburg kunt u ongestoord doorwerken.
   • ✓ Het geld dat u uitgeeft aan een chauffeur van of naar Tilburg verdient u makkelijk terug, omdat u ondertussen kunt doorwerken of uitrusten.
Studentchauffeur Tilburg

Tarief van een studentchauffeur

Bij het inhuren van een studentchauffeur worden in de meeste gevallen geen reiskosten in rekening gebracht. Dit scheelt dus enorm in de kosten! Voor uw eerste rit bieden wij u een student chauffeur aan voor slechts € 17,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW).

Vraag direct online een studentchauffeur aan

U kunt 088-CHAUFFEUR (088-2428333) bellen voor meer informatie, of om direct een chauffeur in Tilburg te reserveren. Met ons online reserveringssysteem kunt u direct een chauffeur in Tilburg reserveren. Benieuwd naar de kosten voor uw rit met een chauffeur vanuit Tilburg? Vul dan het offerte aanvraagformulier in voor een gratis offerte.

OFFERTE AANVRAGEN