PRIVECHAUFFEUR

Privechauffeur in Tilburg

Staat u elke dag van en naar uw werkplek in de file? Maak direct efficient gebruik van uw reistijd met een privechauffeur! Representatief en comfortabel reizen vanuit Tilburg en tegelijkertijd geld besparen kan met een privechauffeur van Car Class Chauffeursdiensten.

Voordelen van een privechauffeur

   • ✓ Ook als u een belangrijke klant van Schiphol haalt, kunt u een gesprek voeren, terwijl uw chauffeur u veilig naar Tilburg brengt.
   • ✓ Op de plaats van bestemming staat de chauffeur klaar om voor u andere taken te verrichten. Uw chauffeur kan bijvoorbeeld post voor u bezorgen, uw auto wassen of een boodschap doen.
   • ✓ De chauffeur zal u voor de deur afzetten, waardoor u niet naar een parkeerplaats hoeft te zoeken.
   • ✓ De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in files- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden. U komt dus goed voorbereid en uitgerust aan op uw afspraken.
Privechauffeur

Ons voordelige tarief voor een privechauffeur

Door het gebruik van uw eigen auto met een privechauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief zult u daarom nergens anders aantreffen! Voor uw eerste rit bieden wij u een prive chauffeur aan voor slechts € 17,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW). Het standaardtarief voor een privechauffeur is € 29,35 per uur excl. BTW.

Privechauffeur in Tilburg reserveren?

Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333). Als u overtuigd bent van de voordelen van onze chauffeursdiensten kunt u direct online een chauffeur reserveren door ons reserveringsformulier in te vullen. U kunt direct online een offerte aanvragen voor een rit met privechauffeur vanuit Tilburg. Wij maken vrijblijvend een kostenindicatie op basis van de door u verstrekte ritgegevens!

OFFERTE AANVRAGEN