VALET PARKING

Valet Parking

Wilt u de gasten bij aankomst van van uw evenement in Tilburg stijlvol ontvangen? Valet parking is een handige service wanneer u een evenement organiseert waar veel mensen met de auto naar toe komen. U kunt de chauffeurs van Car Class inschakelen voor alle chauffeursdiensten tijdens uw evenement.

Valet Parking tijdens uw evenement

Uw gasten rijden naar de entree van het evenement, waarna één van de chauffeurs van Car Class zich over de auto ontfermt. Chauffeurs parkeren vervolgens veilig de auto op een geschikte parkeerplaats en bewaren de autosleutels van uw gasten op een veilige plek. Wanneer het evenement afgelopen is, zorgen ze er bovendien voor dat de auto weer op tijd klaarstaat, zodat uw gasten gemakkelijk kunnen vertrekken.

Interesse in valet parking?

Voor iedere valet parking maakt één van onze ervaren coördinatoren in overleg met u een offerte voor de valet parking van uw evenement. Aan de hand van het aantal auto’s, tijdsverloop en afstand tot de parkeerruimte wordt een inschatting gemaakt van het benodigde aantal chauffeurs. Wij hanteren voor deze chauffeursdienst het vaste uurtarief € 24,70 per uur (excl. BTW) van per chauffeur. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door bereiken op 088-CHAUFFEUR (088-2428333) voor informatie, offerteaanvragen en reserveringen van een valet parking.

Valet Parking

OFFERTE AANVRAGEN